in

Samo jezik i glava rade, javnost ZGROŽENA! ŠOK (FOTO)

Pevačica Slavića Ćukteraš, tvrde određeni mediji, daje loš primer omladini, jer je na društvenoj mreži Tikotok simulirala oralni sex.

Društvena mreža TikTok uzela je maha kada je reč o morbidnim, blamantnim i sramnim klipovima, a sada izgleda da se ta strast za ovim vidom zabave razvila i kod naših estradnjaka, među kojima se našla i pevačica Slavica Čukteraš.

foto: Tviter

Pevačica Slavića Ćukteraš je već naširoko poznata da je izuzetno aktivna na društvenoj mreži TikTok, te da vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali ovaj put zaprepastila je sve zbog trenda koji je ,,ispoštovala”.

Naime, radi se o trendu koji je zastupljen u celom svetu, koji je Slavica izgleda pogrešno shvatila, pa se zanela tokom snimanja i oponašala scene iz filmova za odrasle. U komentarima su svi bili negativno iznenađeni Slavičinom promenom i snimkom, na kom je simulirala oralni odnos sa rukama i jezikom.

U komentarima su joj se ljudi podsmevali, prozivali, ali na sve to pevačica je ostala imuna, a video snimak joj je postao izuzetno viralan. ,,Šta kog k**ca Slavice?” ,,Ako iskopam sebi oči, da li ću zaboraviti ovo?” bili smo samo neki od komentara.

(Espreso)