in

Šako je OŽENJEN a živeo ko momak,sa nekima se i danas čuje!

Foto: Printscreen Facebook

Šako Polumenta,je pored potresnih priča o pokojnim roditeljima, i bratu otkrio i sve o svom ljubavnom životu.

– Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Ona i ja nismo bili zajedno 4 godine. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i devojka, i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj – priča Šako.

Šako Polumenta
foto: Youtube/printscreen Premijera

– Ja neću svoju ženu da ponizim, ona je meni celog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica posle 2010., ne kajem se, bilo mi je lepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su devojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom – priča Šako.

Šako Polumenta
foto: Printscreen/facebook

Imao sam jednu lepu vezu sa devojkom koja mi je značila. Nadam se da je ona dobro. Shvatio sam da je to žena sa kojom ne želim da nastavim dalje kada sam se vratio svojoj supruzi. Budim se na Adi Bojani, a deca su u Budvi sa ženom. Budiš se, imaš sve, a nemaš ništa. Zašto sam ostavljen? Najviše bih voleo da se vratim u vreme da budem sportista i držim svoju ljubav za ruku. Život me ošamario, ali jači sam od života – zaključio je Šako Polumenta.

– Dado je deo moje kuće i deo moje duše. Moj brat je njegov otac. Ja uvek kažem da je to moje sve. Njemu sam najviše pomogao – otkrio je Šako.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)