in

Šakirina majka doživela moždani udar

Šakirina majka doživela moždani udar

Šakira, Foto: Profimedia

Majka slavne pevačice Šakire hitno je hospitalizovana nakon što joj je u nozi otkriven krvni ugrušak. Nidia Ripol navodno je prvo doživela moždani udar, ali španski mediji prenose da su izvori bliski pevačici rekli da je problem povezan s dubokom venskom trombozom. Tvrdi se i da njeno stanje nije uticalo na mozak, ali slavna kolumbijska pevačica se još uvek nije oglašavala povodom ovoga.

Šakirin otac, Viliam Mubarak, navodno, takođe ima ozbiljnih zdravstvenih problema nakon prošlogodišnje operacije, što je uticalo na Šakirinu odluku da odloži preseljenje u Majami sa decom, na koje se odlučila nakon razvoda od bivšeg fudbalera Đerara Pikea.

Naime, Mubarak je hospitalizovan ranije u Barseloni, nakon što je pao. Pevačica je nameravala da se iz Barselone preseli na Floridu početkom godine sa sinovima, Milanom i Sašom.

Majka slavne pevačice Šakire hitno je hospitalizovana nakon što joj je u nozi otkriven krvni ugrušak
Majka slavne pevačice Šakire hitno je hospitalizovana nakon što joj je u nozi otkriven krvni ugrušakfoto: Profimedia

Ipak, lekari su otkrili majčine zdravstvene probleme nakon što se nije osećala dobro zbog čega je zatražila medicinsku pomoć, te je u petak hitno prebačena u bolnicu. Trenutno je van životne opasnosti i očekuje se da će se u dogledno vreme vratiti kući.

Još uvek je neizvesno hoće li Šakira opet morati da odloži svoj plan o napuštanju Španije, nakon što je to već morala da učini u januaru, odlučivši pričekati kraj školske godine u junu. Šakira i Pike su nešto ranije potvrdili kako su potpisali ugovor o starateljstvu nad decom nakon dugih pregovora koji su se završili maratonskim dvanaestosatnim sastankom s njihovim advokatima.

Još uvek je neizvesno hoće li Šakira opet morati da odloži svoj plan o napuštanju Španije
Još uvek je neizvesno hoće li Šakira opet morati da odloži svoj plan o napuštanju Španijefoto: Profimedia

Ugovor su završili na sudu u Barseloni u decembru, a dogovoreno je da će fudbaler vreme sa decom provoditi tokom praznika. Inače, par se razišao u maju prošle godine nakon deset godina zajedničkog života.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)