in

Šakira urniše Pikea

Šakira urniše Pikea

Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Saga Šakira-Pike se nastavlja, a pevačica je sada pripremila svom bivšem finalnu osvetu koja će obuhvatiti i njegove roditelje.

Šakira se ne zaustavlja, a kako stvari stoje, planira da “naplati” svaku suzu koju je prolila zbog nevernog bivšeg dečka Žerara Pikea.

Fudbaler je uspeo u jednom trenutku da okrene sve u svoju korist, te je iskoristio pesmu svoje bivše drage da se pohvali sponzorstvom sa Casiom i pritom izdigne ljubavnicu, odnosno novu devojku, Klaru Čiju Marti. Potom je došao Renoom Tvingom na konferenciju za medije, a ispostavilo se da ga nisu podržali ni Reno ni Casio.

Šakira, Pike
foto: Twitter printscreen/kewchiy

Šakira je nastavila da u svojim pesmama otkriva pojedinosti prevare, a čak je i prozvala Pikeovu majku, iako ju je Montserat Bernabeu isprva podržala. Tada su mnogi mislili da je pevačica preterala, pogotovo kada se saznalo da je mesecima držala lutku veštice uperenu u prozor bivše svekrve, zbog čega se Žerarova majka bojala i crne magije. Nakon toga se pojavio snimak koji je otkrio pravu prirodu njihovog odnosa.

Montserat u videu, koji je kružio društvenim mrežama, besno hvata Šakiru za lice i pokazuje joj da ćuti na veoma ružan način. Sve to gledao je Pike i nije reagovao. Nakon toga niko više nije bio na strani Žerarove majke.

Situacija se ne smiruje i dalje, jer Šakira danonoćno priređuje zabave na kojima se na stotine puta puštaju njene nove pesme, zbog čega je Pikeovim roditeljima neizdrživo da žive u kući do njene. Navodno, upravo to i planira Šakira kao deo finalne osvete.

Naime, nije tajna da je Žerarov otac moćan preduzetnik i advokat koji je tokom sinovljkeve karijere uspevao da mu sredi najbolje ugovore, čak i kada to nije zaslužio, kako smatraju pojedini navijači i stručnjaci.

Šakira, Pike
foto: Twitter printscreen/kewchiy

Otac mu je pomogao i da se izvuče iz zavrzlame sa porezom dok je bivšu snaju Šakiru ostavio da se sama čupa iz problema. Navodno je upravo on taj koji je otezao suđenje sa Šakirom oko starateljstva nad sinovima Šakire i Žerara, Milanom i Sašom. Naravno, on je želeo da osigura najbolje uslove za sina, ali ovakav potez je došao s posledicama.

Šakira ne prestaje da organizuje zabave, “divlja” s muzikom, a s obzirom na to da ima podršku sveta, čak joj ni Hoan ne može ništa. Zbog svega su Pikeovi roditelji odlučili da se odsele, tvrdi španski Socialite.

I Telesinco piše da fudbalerovi roditelji ne žele više da trpe žurke bivše snaje i razmatraju mogućnost o napuštanju luksuzne vile u Barseloni u kojoj stanuju godinama. Inače, Hoan je promenio i svoju profilnu fotografiju na svim društvenim medijima uz status “ples sa vukovima”, što su mnogi protumačili kao da je upućeno Šakiri.

Pevačica nije ni u jednom trenutku popustila jer joj je onemogućeno preseljenje s decom u Majami, budući da deli starateljstvo s Pikeom nad sinovima. Zbog toga je izvršila pritisak na bivšeg dečka i njegove roditelje da joj dozvole da ode iz Španije. Da li je u tome uspela, veoma brzo će vreme pokazati.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Pink)