in

Šakira se osvetila Pikeu

Šakira se osvetila Pikeu

Popularna pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike, Foto: Profimedia

Popularna pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike su prošle godine saopštili da se razilaze nakon 11 godina veze u kojoj su dobili i dvojicu sinova Sašu i Milana.

Ubrzo su se pojavile informacije da je fudbaler prevario pevačicu, a nakon brojnih navoda i prepucavanja, on se i pojavio u društvu svoje nove devojke Klare Marti i time prekršio interni dogovor da se nekadašnji partneri neće pojavljivati sa novim izabranicima u roku od godinu dana nakon raskida.

Šakira se osvetila na ovaj način
Šakira se osvetila na ovaj načinfoto: Profimedia

Šakira nije želela da stane na samom raskidu, pa je ubrzo posvetila pesmu svom bivšem dragom, međutim, odlučila je ponovo da otpeva ono što joj se desilo, ali je ovog puta otišla toliko daleko da su se društvene mreže usijale.

“Žena-vuk kao što sam ja nije za tipove kao što si ti”, peva pop zvezda sve vreme , dodajući: “Vredim za dve 22-godišnjakinje, menjao si Ferari za Tvingo, Roleks za Kasio”.

Posebno je iznenadio stih “ona nosi ime dobre osobe, Klara, ali ništa nije kao što zvuči”, čime je javno prozvala Pikeovu novu devojku, a u pesmi je dodala i to kako ju je fudbaler ostavio sa svojom majkom kao komšinicom.

Nema sumnje da je pevačica i dalje jako pogođena novom vezom svog bivšeg partnera, a ovog puta je nadmašila samu sebe i prevazišla sva očekivanja publike.

Bonus video:

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE… Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)