in

Šakira o svekrvi

Šakira o svekrvi

Šakira, Foto: Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira napravila je pravu pometnju u javnosti pre nekoliko dana objavila novu pesmu „Music Sessions Vol.53“.

Ona je u pomenutoj numeri žestoko isprozivala svog bivšek partnera, fudbalera Đerara Pikea i njegovu novu devojku, ali i Pikeovu majku Monserat Bernebej.

S obzirom na to da je Monserat ostala da živi u Šakirinom komšiluku, pevačica je na svoju terasu stavila figuru veštice koju je upravila ka njenoj kući, a ujedno je pojačala i svoj novi hit kako bi dodatno provocirala, a snimak ovoga brzo se proširio društvenim mrežama.

Šakira je i prošle godine „pecnula“ Pikeovu majku, i sve to zbog frizure koju je pevačica imala 2012. godine.

Naime, ona je za britanski „Vougue“ komentarisala svoja različita izdanja kroz godine, a kada je došla do fotografije nastale u periodu kada je imala dosta kraću kosu, rekla je da je na to „svekrva nagovorila“.

„Ovo je zaista loša frizura. Tada sam poslušala savet moje svekrve koja mi je rekla: ‘Što ne skratiš kosu? Oštećena je prilično’“, počela je Šakira.

„To je bila najveća greška u mom životu. SVekrvo, više nikada neću slušati tvoje kozmetičke savete“, dodala je pevačica.

Slučaj afere “Tvingo” možete pratiti i na TikTok nalogu portala Espreso:

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)