in

Šakira ima novog dečka

Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šakirine objave na društvenim mrežama su uvek pod lupom javnosti, posebno posle njenog raskida sa bivšim fudbalerom Pikeom Đerarom.

Prošlo je više od godinu dana od kad se razočarala u svog emotivnog partnera, ali se čini da kolumbijska pevačica nema nameru da zbog toga odustane od ljubavi.

Tekstovi, objavljeni na njenim društvenim mrežama, nagoveštavaju moguću novu vezu za Šakiru:

Obećala sam da više nikada neću voleti, ali se čini da si tu da zaceliš rane koje je ostavio on. Imala sam srce zaključano ključevima i katancem, ali šta da radim, previše mi se sviđaš – kaže Šakira u svojoj novoj pesmi.

Ipak da bismo saznali više detalja moraćemo da sačekamo 22. mart, jer će tada njen novi album biti objavljen.

Moraćemo da sačekamo 22. mart
Moraćemo da sačekamo 22. martfoto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako prenosi Marka, Šakira je izgleda ponovo pronašla ljubav ili barem tako nagađaju neki njeni fanovi nakon što su preslušali fragment njene nove pesme “Nassau”, koja je deo njenog novog albuma “Las mujeres ya no lloran”, ili “Žene više ne plaču”.

Šakira i njen tim se ovim povodom nisu još uvek oglasili, pa nije potrvđeno da je pesma autobiografska iako sigurno želi da pošalje poruku bivšem suprugu.

Tokom poslednjih meseci, kontroverze koje te tiču nje i Pikea su se utišale, a napetost je nestala skoro godinu dana od njihovog razlaza.

Šakirin albuma, ‘Las mujeres ia no lloran’ je izazvao veliku pažnju javnosti, a njena poruka na Instagramu izazvala je, za nešto više od 14 sati od objavljivanja, više od dva miliona lajkova i hiljade komentara.

Mnogo je pratilaca koji su putem društvenih mreža izrazili želju da preslušaju najnoviju ploču kolumbijske umetnice, koja će izaći za nešto više od dve nedelje.

Bonus video:


00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

(Espreso/Glossy/M.I/Prenela:M.S.)