in

Šakira brutalno isprozivala nevernog Pikea, PA RAZNETA BAZUKOM U GRUDI!

Šakira brutalno isprozivala nevernog Pikea, PA RAZNETA BAZUKOM U GRUDI!

Kolumbijska pevačica Šakira (45) svu gorčinu nakon razlaza sa fudbalerom Žerarom Pikeom po svemu sudeći pretočila je u pesmu. Na udaru se našla i Pikeova sadašnja devojka Klara Čia Marti u stihovima numere “Shakira Bzrp Music Sessions 53” koju je objavila juče na španskom jeziku.

Sudeći po stihovima ove numere kolumbijska pevačica je imala što šta da poruči bivšem partneru s kojim ima dva sina – Milana i Sašu.

Vredim za dve od 22

Iako Šakira nigde nije eksplicitno rekla na koga se odnosi pesma, iz stihova je jasno kome i kakvu poruku šalje tom numerom. 

Ja vredim kao dve od 22 godine

Zamenio si ferari za tvingo, roleks za kasio

Mnogo terateni, ali poradi malo i na svom mozgu 

Mislio si da ćeš me povrediti

ali ja sam se vratila još jača

Žene više ne plaču, žene fakturišu…” – samo je deo stihova numere “Shakira Bzrp Music Sessions 53” iz kojih se jasno da zaključiti kakvu poruku Šakira šalje Pikeu.

Kolumbijska pevačica nije odolela da ne pomene i sadašnju devojku svog bivšeg partnera Klaru koju je nazvala “Klaramente”.

Ona ima ime dobre osobe

Očigledno nije onako kako zvuči“… – poručila je Šakira.

Da od eventualčnog pomirenja Pikea i Šakire nema ništa, takođe je jasno iz stihova koje je ona otpevala:

Od ljubavi do mržnje samo je jedan korak

Bez ljutnje dušo, želim ti sve najbolje i sa mojom navodnom zamenom

Prevelika sam za tebe, zato si sa nekim kao što si ti

Ne vraćam ti se čak i ako plačeš i preklinješ…” – poručila je Šakira. 

Reakcija Pikea

Pike je na pesmu bivše partnerke reagovao emotikonima na svom Tviter nalogu koji asociraju na cirkus što jasno govori šta on misli o novoj pesmi Šakire. 

Podsetimo, čuveni fudbaler i pevačica saopštili su u junu prošle godine da se rastaju posle 11 godina veze u kojoj su dobili dva sina. Navodno je presudila prevara čuvenog fudbalera, pa se Šakira odselila sa decom iz njihovog doma u Španiji i vratila se za Ameriku, a Pike je ubrzo obelodanio vezu sa Klarom. Paparaci su ga više puta uhvatili kako razmenjuje nežnosti sa novom devojkom, što je njegovu bivšu ženu očigledno povredilo.

Za numeru “Shakira Bzrp Music Sessions 53” pojavio se i spot na Jutjubu u kome Šakira peva u studiju i koji je za samo 9 sati videlo više od 24 miliona ljudi pa je ova numera već postala hit. 

Međutim, prema pisanju američkih medija ona tek planira da objavi “bizaran” spot za tu pesmu. Oni koju su imali prilike da ga vide kažu da je kolumbijska pevačica snimljena kako sa suzama u očima šeta po supermarketu sve dok je nepoznati čovek nije upucao bazukom u grudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: