in

Sajsi MC je pisala pesmu za PZE’23, ali još je nećemo videti na sceni

Sajsi MC je pisala pesmu za PZE’23, ali još je nećemo videti na sceni

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, autorka je jedne od numera koja će se naći na takmičenju za Pesmu za Evroviziju ’23.

Sajsi je pisala pesmu „Presidente“ za Sava Perovića, pevača i nekadašnjeg učesnika rijalitija Zadruga, koji će se ove godine takmičiti za Pesmu za Evroviziju ’23. S obzirom na to da je ona samo autorka teksta, neće biti jedan od izvođača na sceni.

„Savo i ja se znamo već neko vreme, još od 2016. godine, gostovala sam mu na pesmi ‘Derište’. Mi smo se odmah skontali, tako da sad, kad me je pozvao sa budem deo ekipe koji će raditi na pesmi za njegov nastup na PZE sam sa radošću prihvatila“, rekla je Sajsi MC za Nova.rs.

„Očekujem da publika zavoli pesmu“, rekla je ona.

Na pitanje kada ćemo nju moći da vidimo na sceni kao izvođača, Sajsi MC kaže – sledeće godine.

„Sledeće godine verovatno, eto mene na PZE, fale im reperke“, kratko je prokomentarisala za Nova.rs.

Evrovizija će ove godine biti održana u Liverpulu, Velikoj Britaniji, nakon što je prošle godine u Torinu pobedu odneo ukrajinski bend „Kalush Orchestra“ pesmom „Stefanija“. Zbog bezbednosti takmičara i publike, Evrovizija ove godine neće biti održana u Ukrajini, već je drugoplasirana u finalu Velika Britanija preuzela na sebe organizovanje najvećeg muzičkog takmičenja.

Kako je otkrila Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS, predstavnike Srbije biraćemo 1., 2. i 4. marta, kada će se održati „Pesma za Evroviziju“.

BONUS VIDEO: Tviterisanje – Sajsi MC