in

Sada se bavi potpuno drugačijim poslom i uživa u luksuznim putovanjima FOTO

Sada se bavi potpuno drugačijim poslom i uživa u luksuznim putovanjima FOTO

Prešla je u marketinške vode.

Olivera Jovićević vodila je političku tok-šou emisiju „Upitnik“ i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz nakon 18 godina.

Mnoge je iznenadila njena odluka da se povuče sa malih ekrana, a od tada se ne eskponira.

Ovih dana Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije.

Sudeći po fotografijama, čini se kao da joj ovakav život itekako prija.

Podsetimo, svoju odluku povodom otkaza saopštila je javno, na društvenim mrežama.

„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, napisala je Olivera i dodala:

„Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao ‘krvnu sliku Srbije’. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama“, zaključila je tada Olivera Jovićević.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije