in

Sad je jasno od koga je nasledila lepotu! (FOTO)

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jankovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva ne skida osmeh sa lica.

Mnogi smatraju da je ona najzaslužnija što je emisja “Novi početak” tako gledana. Ovoga puta ona je objavila fotografije sa snimanja, a usledila je salva pohvala za izgled lepe voditeljke. Marija je ponela belu haljinu na šire bretele koja je išla tik uz telo, a preko nje je ogrnula beli matil. Celokupan autfit zaokružila je plavom svilenom maramom koju je obavila oko glave. U ruci je držala čašu vina koje je degustirala u vinariji koju su posetili.

 

 

Poznato je da je Veljkovićeva iz Zaječara, pa je oduševljena svaki put kada zbog potrebe snimanja obilazi svoj rodni kraj. Ovog puta usledilo je snimanje u Knjaževcu, a na pojedinim scenama može se videti i njena mama. Voditeljka je tako objavila selfi sa mamom. Sada je najzad jasno na koga je Marija nasledila lepotu i modni stil. Njena mama je sedela pored nje u kolima, i kao i ćerka imala je velike naočare za sunce, svilenu maramu oko glave kao modni detalj i kaput. 

Ova emisija je drugačija od svih ostalih, jer je snimana u “srpskoj Veneciji” mom Knjaževcu, a i delila sam kadar sa  mamom u nekim scenama – istakla je voditeljka u opisu fotografija.

instagram-printscreen-mare.veljkovic

Marija Veljković sa mamom

Njeni fanovi kojih broji 65.000 nisu ostali bez reakcije, pa je usledio veliki broj komentara uz ovu Marijinu objavu na Instagramu.

– Najemotivnija epizoda do sada… Predivno, iskreno otkrivanje najdubljeg ljudskog u svima nama, u tebi – koliko smo porodično osetljivi, vezani i empatični! Bravo!

– Maro, ja se isplakah sa tobom!

– Prelepa emisija, bravo Marija!

– Divne ste obe!

– Savršenstvo od žene – komentarisali su fanovi lepe voditeljke.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /