in

Sa pevačicom se rastao dva meseca pre njene smrti FOTO

Sa pevačicom se rastao dva meseca pre njene smrti FOTO

O brojnim privatni stvarima pevačica je javno govorila.

Dona Ares preminula je u oktobru 2017. godine nakon duge i teke borbe sa krcinomom.

Pevačica je dugo bolovala i lečila se, a rak se čak tri puta vraćao. Dok je prolazila kroz veliku borbu sa bolešću i mučni proces lečenja i terapije, Dona Ares doživela je još jednu tešku okolnost. Naime, u najizazovnijim momentima došlo je do kraha ljubavi sa suprugom Džavidom Ljubovićem.

Dva meseca pre nego što je preminula, pevačica je na svom Instagram profilu da pratiocima podelila da su se njen suprug i ona rastali i da je njihovoj ljubavi došao kraj. Kako je pevačia tada otkrila, precrtala je svog bivšeg supruga, a ono što je javnost zaprepastilo, jeste da se Džavid kasnije nije pojavio na njenoj sahrani.

Iako je široj javnosti poznat kao muž pokojne pevačice, Džavid je i pre ljubavi sa Donom, bio izgrađeni muzičar, gitarista, kompozitor i producent.

Ljubović je sarađivao sa brojnim velikim imenima domaće javne scene, Šabanom Šaulićem, Džejom Ramadanovskim, ali i suprugom Donom Ares.

„Najteže mi je reći sa kim je bolje raditi, ali mogu da kažem ko je najbolji od onih sa kojim sam sarađivao. Svi su dobri, svi su kvalitetni i velike zvezde, ali ne mogu da ne spomenem Šerifa Konjevića. On je neprikosnoveno najbolji vokal, glas koji se neće ponoviti sigurno je Šaban Šaulić, pa Dona Ares, Halid Bešlić, Džej… Kad bih krenuo da nabrajam, trebalo bi mi sigurno par sati. Svi su dobri, a ovi mladi ako imaju uskostvo, isto doživljavaju muziku kao i ostali. Sve je stvar momenta“, ispričao je Džavid za „Grand“.

Podsetimo, Džavid se nikada posle Donine smrti nije oglasio o razlozima njihove svađe, a jedino o čemu je pričao u javnosti jeste kako su izgledali poslednji dani Aresove.

„Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na to što kaže. Pa tako nisam ni ja, jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zameram joj ni na čemu, jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše. Pogotovo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac“, ispričao je svojevremeno Džavid u jednom intervjuu i dodao:

„Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila.“

BONUS VIDEO: Jellena: Više sam para imala kao gradski funkcioner nego kao pevačica