in

Sa jednom od njih imao je buran raskid, pretio joj i tužbom

Sa jednom od njih imao je buran raskid, pretio joj i tužbom

Njega danas ne viđamo u javnosti.

Pevačice Ana Nikolić i Danijela Vranić, kao i voditeljka Nikolina Pišek  svojevremeno su bile u vezi sa istim čovekom.

U pitanju je biznismen Matija Ćorković o kome se danas ne zna mnogo, a najburniji raskid imao je svakako sa Anom Nikolić.

Naime, tada je izbio skandal oko Anine pesme „Džukelo“.

Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i kasnije me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje“, ispričao je Ćorković tada.

Matija je sa Nikolinom Pišek proveo oko dve godine, a o svojoj vezi otvoreno su govorili.

Nikolina Pišek i Matija Ćorković Foto::Vesna Lalić

„Uspevamo, uprkos poteškoćama. Tip sam koji to može da podnese jer nisam sklona ljubomornim ispadima. Muškarcu verujem do trenutka kada shvatim da sam izneverena. Osim nedostatka zajedničkog vremena, problem u vezi na daljinu je u mnogim slučajevima i finansijske prirode. Ljudi odustaju zbog toga. Veze na daljinu su izuzetno skupe i teško ih je održavati. Koštaju putovanja, telefonski razgovori, vreme koje utrošite na partnera, a ne na posao… I u principu to možete podneti ukoliko ste novčano stabilni“, rekla je Pišekova tada za domaće medije.

Kada su raskinuli, naglasili su da nije u pitanju treća osoba, već da su se udaljili zbog česte razdvojenosti i života u dva grada.

Ipak, pre Nikoline, pričalo se da je Matija bio u ljubavi i sa novinarkom Biljanom Obradović, a spominjalo se i da je Pišekovu varao baš sa njom, te da je ona glavni razlog njihovog raskida.

Foto: E-Stock/ Mirko Rodic