in

S njim se venčala u crkvi FOTO

S njim se venčala u crkvi FOTO

Brak je trajao samo četiri godine.

Poslednjih nekoliko dana u javnosti se priča o razvodu braka Jelene Perčin i Momčila Otaševića, a kao glavni razlog navodi se njegova navodna romansa s mladom splitskom glumicom Anom Uršulom Najev.

Međutim, mlada glumica je ovo demantovala dodavši da su ona i Momčilo kolege i dobri prijatelji.

Otašević i Jelena su važili za skladan par, te je vest o njihovom razvodu šokirala mnoge. Tokom braka su dobili dvoje dece – sina i ćerku.

Ipak, hrvatskoj glumici ovo nije prvi brak, a njen prethodni suprug bio je hrvatski ugostitelj Kristijan Babić.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija sa Jeleninog prethodnog venčanja u crkvi, a evidentno je i da je tada izgledala drugačije. U braku sa Kristijanom dobila je ćerku Lotu, ali su se posle četiri godine braka razveli.

Tada su kuloari brujali i o navodnoj romansi s kolegom Ivanom Hercegom. Kasnije je Jelena u jednom intervjuu za Dnevnik.hr priznala da joj je put do sreće i zadovoljstva bio itekako težak.

„Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osećaj poraza i neuspeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civilizovanin“, izjavila je tada Jelena za Dnevnik.hr.

Tom je prilikom otkrila i da je njen bivši suprug apsolutno prisutan u ćerkinom životu.

BONUS VIDEO: TOP 5_ najlepših jugoslovenskih glumica