in

“RTS vode žene koje su isfrustrirane”

“RTS vode žene koje su isfrustrirane”

Voditeljka jutarnjeg programa televizije “Pink” redovno šokira javnost svojim izjavama i postupcima.

Jovana Jeremić neretko od jutarnjem programa informativnog karaktera napravi „sopstveni rijaliti“, zbog eskcentričnih izjava, ponašanja, neobičnih i često neprikladnih stajlinga, ali i eminentnih gostiju pozvanih da iz „stručnog“ ugla komentarišu aktuelna zbivanja.

Neizostavni deo zabavnog sadržaja koji voditeljka priređuje jeste hvalisanje i veličanje sopstvene ličnosti i rada, pa tako veći deo emisije gledaoci imaju prilike da slušaju Jovanu Jeremić kako govori o sebi i svojim kvalitetima, te neprestano fokus pomera sa sagovornika i aktuelnih tema na sopstveni lik i delo.

U sklopu ovog nizanja pohvala na račun svog rada i autentičnosti u cilju isticanja sopstvene vrednosti neretko se žestoko napadnu druge javne ličnosti .

Tako se sada na meti našla voditeljka RTS-a, Dragana Kosjerina.

Povod za Jovanin komentar bilo je nedavno pisanje medija da je Jeremić iskopirala svoju koleginicu kada je stajling u pitanju. Naime, u toku prenosa Svetskog prvenstva u Kataru Dragana Kosjerina se pojavila u studiju u odelu. Nedugo posle toga Jovana Jeremić je za svoju emisiju izabrala sličnu odevnu kombinaciju. Vest o tome da je voditeljka „Pinka“ iskopirala voditeljku RTS-a uvredila je Jovanu Jeremić koja je sada rešila da opiše zašto je ona „superiornija“ u odnosu na koleginicu.

„Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, seks uživo, personaliti. To je ogromna razlika. Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo. RTS taba i uništava ličnost, a Pink pravi zvezde. RTS vode žene koje su isfrustrirane. Oni ne žele da proizvedu zvezde“, rekla je Jeremić za „Espreso“.

BONUS VIDEO: Radovanović: Da nam Jovana Jeremiće ne rešava probleme građana, nemojmo to da radimo