in

Rođendan i godine Kristin Dejvis

Foto: Printscreen/Instagram/iamkristindavis

Zvezda serije ,,Seks i grad” Kristin Dejvis je 23. februara prostavila važan datum tako što je podelila snimak iz svojih ranih dana u ikonskoj mešavini komedije i drame, koja je debitovala na HBO-u 1998.

„Dobra sam, lepa sam i pametna sam! Ulov sam!” njen lik Šarlot Jork je rekao u sceni. Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker, složila se sa tvrdnjama svoje drage prijateljice.

„Da, ti si ulov“, rekla je Keri sa osmehom.

Dejvisova započela svoj rođendanski mesec na putovanju, a ,,Seks i grad” je takođe proslavio rođendan! Televizijska serija je u junu napunila 25 godina.

Ova kultna emisija je trajala šest sezona od 1998. do 2004. godine.

Obožavaoci su godinama posmatrali žene koje su napredovale u modi – Keri (Sara Džesika Parker), Šarlot (Kristin Dejvis), Samantu Džons (Kim Katral) i Mirandu Hobs (Sintija Nikson), dok su se družile, izlazile i razvijale karijere u Velikoj jabuci.

Po završetku serije, objavljena su dva igrana filma, ,,Seks i grad” (2008) i ,,Seks i grad 2″ (2010). Uz to je emitovana i serija ,,The Carrie Diaries”, od 2013. do 2014. godine.

Ova kultna emisija je trajala šest sezona od 1998. do 2004. godine.
Ova kultna emisija je trajala šest sezona od 1998. do 2004. godine.foto: Printscreen/Instagram/hbo

U 2021, su se ponovo okupile kako bi prikazale živote žena u zrelom dobu. U nastavku ,,I tek tako…” (eng. ,,I Just Like That…”) glumi originalna glumačka ekipa (plus nova lica) i trenutno se emituje.

Iako Kim Katral nije ponovila svoju ulogu u prvoj sezoni nastavka, na kratko se pojavila u finalu druge sezone.

Druga sezona serije je završena je u septembru 2023. Emisija je obnovljena za treću sezonu, prenosi People.

Bonus video:


04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso / Najžena/ Ana Klikovac/ Prenela:M.S.)