in

Rođen sam da bih donirao bratu organe! (FOTO)

Rođen sam da bih donirao bratu organe! (FOTO)

Princ Hari (38) koji je u utorak 10. januara objavio memoare “Spare” (Rezerva) ponovo je šokirao javnost novim detaljima sa britanskog dvora.

Kako pišu svetski mediji, Hari u svojim memoarima tvrdi da je rođen kao rezerva odnosno da bi donirao organe, krv ili koštanu srž svom starijem bratu i prestolonasledniku Vilijamu ukoliko to bude potrebno.

Tanjug/AP

Hari tvrdi da je rođen kako bi mogao da pomogne bratu ukoliko mu se nešto dogodi

Rezervni delovi

Kako je objasnio odbegli kraljević, njega su i u porodici zvali “Rezervni” upravo zbog činjenice da je rođen kako bi pomogao bratu u slučaju da mu se nešto desi.

Došao sam na svet kako bih pomogao Viliju ukoliko mu se nešto dogodi. Moj život je imao misiju da budem zabavan i u slučaju potrebe bratu dam “rezervne delove” kao što je donacija organa, koštane srži ili transfuzija krvi – napisao je Hari.

Kako je naglasio, čak je i njegov otac, tada princ a danas kralj Čarls III to rekao njegovog majci princezi Dajani nakon njegovog rođenja. 

Kada sam imao 20 godina saznao sam da je moj otac nakon mog rođenja navodno rekao mojoj majci :” Divno! Već si mi podarila naslednika a sad i rezervnog. Ja sam svoj posao obavio! – tvrdi princ Hari.

On je otkrio i da njegov otac već godinama ima hroničan bol u leđima i vratu koji je posledica njegovo zbog igranja poloa.

Tanjug/AP

Prvi susret princa Vilijama i Megan markl nije prošao baš najbolje

Vilijam je ustuknuo od Megan 

Hari je bez dlake na jeziku opisao i prvi suret njegovog brata Vilijama sa njegovom tada devojkom a danas suprugom Megan Markl. Taj susret je, kako je opisao odbegli kraljević, bio vrlo neprijatan za njegovog brata.

Bio sam jako nervozan što će moj brat upoznati moju devojku. Otišli smo kod njega i Kejt a Vilijam mi je otvorio vrata obučen u elegantne pantalone i košulju. Predstavio sam mu Meg kojaje spontano prišla i zagrlila ga. Vilijam se potpuno izbezumio i ustuknuo. On se ne grli sa ljudima koje ne poznaje – otkrio je odbegli kraljević.

Hari je prvi susret Megan i njegovog brata opisao kao sudar kultura i da Vilijam prosto nije mogao da shvati da Markelova grli ljude i na taj način ih pozdravlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO: