in

Robert Kardašijan i Kris Džener u mladosti

Robert Kardašijan i Kris Džener u mladosti

Kristijan Horner, Foto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Više od 20 godina je prošlo od smrti oca sestara Kardašijan, a najmlađi u ‘garnituri’ Kardašijanovih (ne računajući sestre Džener), Rob, koji je ime i dobio po ocu Robertu, za njegov rođendan podelio je staru fotografiju oca i majke i mnogi su bili oduševljeni izgledom čuvene Kris Džener iz mlađih dana.

Danas je Kris Džener vrlo dobro poznata svetskoj javnosti, kao majka najpopularnijih sestara na svetu, ali i kao promućurna poslovna žena koja je vrlo dobro znala da unovči svaki potez svojih ćerki – bila to pohvalna stvar ili potpuni fijasko. Mišljenja o njenom delu su podeljena, ali kada je njen lik u pitanju – jasno je na koga su ćerke nasledile lepotu.

Inače, Robert Kardašijan i Kris venčali su 1978. a razveli 23 godine kasnije. Za to vreme dobili su ćerke Kortni, Kim, Kloi i sina Roba, koji nije u javnosti toliko zastupljen kao njegove starije, ali i mlađe sestre.

Kris je poticala iz dobrostojeće porodice, ali njen imetak ipak nije bio ni približan bogatom advokatu Robertu, čiji su roditelji bili vlasnici najveće kompanije za pakovanje mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji.

Inače, otac Kardašijanovih je bio vrlo zaljubljen u Prisilu Prisli, suprugu pokojnog Elvisa Prislija kojeg je, Robert, takođe “veoma cenio”, dok se Kris Džener zabavljala sa golferom Sezarom Sanudom, pre udaje za 11 godina starijeg advokata.

Iako su u braku bili na korak od srebrne svadbe, ipak su dugo izdržali za brojna neslaganja, a najviše po pitanju ozbiljnosti, venosti i rasipanja novca. Roberta je njena raskalašnost mnogo nervirala, čak ju je jednom nazvao i infantilnom.

Robert Kardašijan je umro 2003. godine od raka jednjaka u 59. godini, dok se Kris udala za Brusa Dženera, ali ni taj brak nije potrajao. Dobili su dve ćerke – Kajli i Kendal, a onda je pre skoro deceniju Brus odlučio da promeni pol i postao je Kejtlin.

Kris Džener je od 2014. u vezi sa 25 godina mlađim glumcem Korijem Gemblom, sa kojim je viđena na “Veniti Fer” žurci nakon dodele Oskara.

Kris Džener je od 2014. u vezi sa 25 godina mlađim glumcem
Kris Džener je od 2014. u vezi sa 25 godina mlađim glumcemfoto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Bonus video:


00:38

EDITA U STILU SVETSKI POZNATE LORIN ODUZIMA DAH: Nije bilo šampona, OVO JE MOJA PRIRODNA KOSA!

(Espreso / Blic žena /PreneLa:M.S.)