in

Recept za sladoled od snega

Foto: TIKTOK/REESEWITHERSPOON/PRINTSCREEN

Glumica Ris Viterspun (47) šokirala je pratioce na društvenoj mreži TikTok svojim receptom čiji je glavni sastojak sneg!

Slavna Oskarovka je bila oduševljena količinom snežnog nanosa, pa je nonšalantno uzela dve šolje i prionula na pripremu kako ga je nazvala “snežnog kapućina”.

“Tona snega je pala poslednjih par dana, pa sam odlučila da napravim recept”, započela je Ris i počela da zahvata sneg sa automobila. “Prvo pokupimo sneg šoljama, i dodamo sirup od slanog karamela ili čokolade, i stavimo na vrh. a onda dodamo hladni napitak kako bismo imali ukus kafe. Tako je dobro!” rekla je oduševljeno dok je degustirala, i dala mu naziv – slani snežni kapućino.

Recept za sladoled od snega
Recept za sladoled od snegafoto: TIKTOK/REESEWITHERSPOON/PRINTSCREEN

Ovo je naišlo na brojne kritike na TikToku, jer su mnogi naveli da uopšte nije zdravo jesti sneg, jer je “prljav i voda nije prečišćena”. Međutim, glumica je zdušno branila svoju ideju. “Odrasla sam ovako, mnogo ljudi govori da je sneg prljav pa smo ga istopili. Ova voda deluje poprilično čisto, uzeli smo sneg iz dvorišta i otopili u mikrotalasnoj”, pokazala je staklenu činiju sa voodm. “Je l’ ovo loše? Bože, zar ne treba da jedemo sneg?” iščuđavala se ona.

“Stavili smo ovo u kategoriju-živi se samo jednom, a sneg pada jednom godišnje. Ne znam… želim samo da kažem da je bilo preukusno. Tako dobro!” rekla je uz smeh. “Kada govorite o tome da sneg nije prečišćen, ja nisam odrasla pijući filtriranu vodu. Pili smo vodu sa česme. Možda sam ja zato ovakva!” zaključila je.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/MONDO/M.C/Prenela:M.S.)