in

Rečenica princa Harija iz Netflix trejlera koja je dovela do usijanja

Rečenica princa Harija iz Netflix trejlera koja je dovela do usijanja

Kraljevska porodica već paniči.

Eksplozivni trejler za dokumentarnu seriju o princu Hariju i Megan Markl za Netflix objavljen je danas, a sastoji se iz niza crno-belih fotografija, uključujući nekoliko slika na kojima se vidi kako Megan plače.

Čuje se kako Hari govori: „Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata“. Kasnije dodaje: „Morao sam da učinim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu“. Trejler se zatim fokusira na Megan, koja kaže: „Kada su ulozi ovoliki, zar nema smisla čuti našu priču od nas?“

Bračni par je za dokumentarac dobio, kako se priča, 100 miliona dolara, a biće objavljen sledećeg četvrtka.

Kraljevska porodica se zbog dokumentarca sprema za novi talas negativnog publiciteta. Princ Hari i Megan Markl objavili su svoj ugovor sa Netfliksom samo šest meseci nakon što su se naselili u Kaliforniji u martu 2020, rekavši da žele da pruže „nadu i inspiraciju“ gledaocima.

Nakon što su potpisali ugovor, pustili su kamere u svoju luksuznu vilu u Montesitu. Nejasno je koliko je tačno svog porodičnog života par bio spreman da podeli, ali su svakako pustili Netfliks kamere da ih prate na javnim nastupima 2021. i 2022. godine.

Ali nakon kraljičine smrti, došli su u sukob s Netfliksom jer su hteli da promene mnogo toga što su rekli o kralju Čarlsu III, kraljici supruzi Kamili, kao i princu i princezi od Velsa. Megan se distancirala od dokumentarca i rekla je da je sve u rukama rediteljke Liz Garbus.

„Lepo je što smo mogli nekome da poverimo našu priču — iskusnoj reditelljki čijem se radu dugo divim — čak i ako to znači da možda nije onakva kako bismo je mi ispričali. Ali to nije razlog zašto je pričamo. Svoju priču poveravamo nekom drugom, a to znači da će ona proći kroz njihov objektiv“, rekla je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram