in

Radi u AUTOMOBILSKOJ KUĆI u Nemačkoj!

Ela Bi, Foto: printscreen

Devedesetih se žurka nije mogla zamisliti bez njihovih hitova, a ovi supružnici danas žive daleko od Srbije, ali i od stare slave koju su uživali.

Ela B
foto: printscreen

Lepa plavuša i vlasnica hitova “Ajkula” i “Kamikaze” Brankica Buljovčić, poznatija kao Ela Bi, zaljubila se u jednog od osnivača grupe “Beat Street”, Ljubomira Cebalovića, a svoju ljubav su krunisali brakom na jako neobičan način.

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji “48 sati svadba”, dok ih estrada više ne zanima.

Napustili su Srbiju, žive u Štutgartu i imaju četvoro dece, Kristijana, Aleksandra, Danijela i Tamaru, dok se Ela u potpunosti posvetila porodici.

Ela B
foto: Printscreen

Na novoj životnoj adresi započeli su i potpuno nove karijere, a kako kažu, deca i ne znaju kakvu popularnost su uživali u mladosti.

– Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put – rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

– Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)