in

Prvu markiranu torbicu dobila je sa 13 godina FOTO

Prvu markiranu torbicu dobila je sa 13 godina FOTO

Supruga fudbalera tvrdi da je od rođena okružena bogatstvom.

Lejla Hajrović, supruga bosanskog fudbalera Izeta Hajrovića, jedna je od najpoznatijih influenserki u regionu.

Kako piše „Stil“, ona i njen suprug su veliki ljubitelji visoke mode, pa ih nazivaju „bosanskim Bekamovima“, a na Lejlinim objavama na Instagramu može se videti da poseduje pravo bogatstvo pre svega u torbama.

Kolekcionarka je brendiranih torbi i garderobe, a prvu markiranu torbu dobila je sa samo 13 godina.

„Moja prva markirana torbica bila je s potpisom brenda Luj Viton. Dobila sam je pre 16 godina“, napisala je Lejla jednom prilikom,

Jednom prilikom je otkrila da prvo što uradi kada ustane jeste da proverava svoje deonice.

„Prvo kad otvorim oči uzmem telefon (loša navika, znam) i proverim svoje tržište deonica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih proveravam, ali ima nekih deonica kojima trgujem svakodnevno i stalno mi je oko na njima. Neka vaš novac radi za vas, devojke“, otkrila je na Instagramu nedavno popularna Bosanka.

Vlasnica je i čuvene Birkin torbe koja spada među najskuplje modele, a cena pojedinih modela dostiže i 150.000 dolara.

„To nije torba, to je Birkin. Ništa se ne može porediti sa novom birkinicom“, napisala je ona u opisu slike na kojoj pokazuje upravo ovu tašnu.

S obzirom na to da je supruga fudbalera, oni koji nisu upoznati sa njenim životom misle da joj je sve ovo obezbedio muž. Međutim, Lejla je ovo negira, ističući da potiče iz veoma imućne porodice.

„Ko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali. Meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje. Smešno mi je kad čitam da je mene neko pokupio sa ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija“, kazala je jednom prilikom i dodala:

„Oboje smo rođeni u Cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još lepše jer smo zajedno sve stvorili“, ispričala je Lejla.

Kako tvrdi, ključ njihove uspešne veze jeste kompromis.

„Izet i ja smo dugo zajedno i sve smo zajedno odlučivali. To je ključ, treba se naći kompromis i imati obzira prema drugoj osobi. Mi uvek zajedno odlučujemo“, pojasnila je Lejla za „Dnevni avaz“.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit