in

Prvo pojavljivanje Anđelke Prpić u javnosti u jeku skandala, jedan komentar podigao buru

Prvo pojavljivanje Anđelke Prpić u javnosti u jeku skandala, jedan komentar podigao buru

Glumica se našalila u emisiji.

Glumica Anđelka Prpić je danima u žiži javnosti zbog veze sa prijateljem svog bivšeg muža. Sa njim je navodno i zatrudnela, a iako tu vest još uvek nije potvrdila, gostujući u jednoj emisiji našalila se na tu temu.

Voditelj emisije na RTS Slobodan Šarenac zagonetno je aludirao na temu koja je ovih dana u fokusu javnosti, te je, uz najavu da će Anđelku pitati da otkrije ekskluzivu iz privatnog života koju svi čekaju da čuju postavio pitanje:

„Kad praviš rusku salatu, kad dodaješ grašak?“

„Na kraju“, kratko je rekla glumica koja se sve vreme smejala.

Anđelka se potom osvrnula na poslovne teme, te na filmove i serije koje je tokom godine snimila, a onda je s kolegom Đorđem Stojkovićem prešla na bogatu trpezu.

„Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: ‘Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo’, a ona kaže: ‘Ali tamo nema pečenja’“, rekla je glumica, te otkrila da njena mama za Božić tradicionalno između ostalog sprema sarmu i domaću pogaču.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je to da je glumica dok je jela pečenje, zagonetno rekla da sada mora da jede više, ali je brže-bolje fokus prebacila na kolegu Đorđa, koji je nedavno postao otac.

FOTO: Printscreen/RTS

„Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas.“

Voditelj Slobodan Šarenac je imao još jednu aluziju na trenutno goruću temu, te je rekao:

„Pošto je ovih dana sve u nekim inicijalima, S.Š. i A.B. ti žele sve najbolje u Novoj godini“, izgovorio je on, na šta se Anđelka grohotom nasmejala.

„Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu“, dobacio je voditelj, dok je voditeljka konstatovala da je važno da je živo i zdravo.

BONUS VIDEO: TOP 5 javnih ličnosti sa najviše dece