in

Prvo je bila njegov pacijent, a onda je usledila romantična veridba (FOTO)

Prvo je bila njegov pacijent, a onda je usledila romantična veridba (FOTO)

Njih dvoje su zajedno godinama.

Dragana Kosjerina jedna je od najuspešnijih TV lica, a javnost je zaintrigirana njenim privatnim životom.

Izvesno je da je voditeljka verena za stomatologa Bojana Perduva, a vezu su otpočeli kada je ona bila njegov pacijent, navode mediji.

Dragana ima samo reči hvale za Bojana, a iako se oko nekih stvari ne slažu, uzajamno poštovanje postoji.

„Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu“, izjavila je Dragana za Gloriju, prenose mediji.

Voditeljka je govorila o tome kako ju je Bojan osvojio.

„To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo“, istakla je Kosjerina.

Kako su pisali mediji, Bojan je verio Draganu 2019. godine na romantičan način. Magija se odigrala u Grčkoj, dok su šetali Akropoljem, a voditeljka nije slutila šta će da usledi – Bojan je iz džepa izvadio kutiju sa prstenom, kleknuo i zaprosio je. Navodi se da je od šoka Dragana nekoliko sekundi ćutala, da bi bez mnogo razmišljanja odgovorila: “Da, udaću se za tebe”, a ovom momentu prisustvovali su Draganini prijatelji.

Još nije izvesno kada će tačno voditeljka stati na ludi kamen, s obzirom da se venčanje, i zbog ranije pandemije koronavirusa, odlagalo.

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerina Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Vidim da je veridba privukla mnogo pažnje, ali ne volim često da govorim o privatnim planovima i da zatrpavam medije suvišnim podacima o svojoj intimi. Razgovaramo o tome, ideje već postoje, ali sve u svoje vreme“, izjavila je Dragana nedavno za “Blic”.

BONUS VIDEO Kosjerina i njeni problemi sa bubicom po završetku takmičenja