in

Prva devojka Miloša Bikovića koja nije želela s njim seks pre braka

Prva devojka Miloša Bikovića koja nije želela s njim seks pre braka

“Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo”.

Miloš Biković važi za jednog od većih zavodnika među srpskim glumcima zbog čega njegov ljubavni život uvek intrigira medije, a veza koja je najviše pažnje privukla i o kojoj se i danas priča bila je sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

maneken aleksa gavrilović

Prva devojka koju je Biković predstavio javnosti bila je njegova koleginica Brankica. Miloš i Brankica su, u vreme dok su i u privatnom životu bili u vezi, glumili bračni par u seriji „Samac u braku“.

Bili su skladan par, njihova ljubav trajala je četiri godine, a dospeli su u centar dešavanja zbog odluke da se „čuvaju za brak“. Brankica je tada izjavila da neće imati seksualni odnos pre braka.

„Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše“, rekla je tada Brankica.

Rakid su uspeli da sakriju od medija puna dva meseca, a Brankica se nakon toga povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

S druge strane, Biković svoje partnerke ne krije, a pored devojaka sa domaće javne scene, bio je i sa koleginicama iz Rusije.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi