in

Proživela PAKAO zbog KORSETA! Pevačicu maltretirala zaposlena u aviokompaniji

Mnoge aviokompanije imaju stroga pravila tokom putovanja, pa neprikladna odeća nekada može biti okidač da budete izbačeni iz aviona. I pored vrućina koje su nastupile uveliko, ne može vam taj izgovor proći ako vaš neprikladan stajling zapadne za oko stjuardesi. Iako se devojke u tom izdanju mogu videti gotovo svuda, naročito sada kada je leto, crveni korset jedne devojke zasmetao je stjuardesi na jednom letu avionom iz Sakaramenta za Los Anđeles.

Mlada pevačica Džejsi, se na TikToku požalila  svojim pratiocima i podelila svoje neprijatno iskustvo koje je doživela tokom putovanja. Noseći na sebi crveni korset koji je pokrivao torzo, s tim što su ramena bila gola, devojka je bila upozorena od strane stjuardese da na sebe navuče jaknu i nešto prikladnije. Nakon što je ona rekla kako nema jaknu, jer je napolju 103’ zaposlena radnica donela joj je nekakvu košulju da se ogrne. Džejsi nije želela da nasumično oblači košulju, pa je i to odbila.

Brate, obukla sam se na letu? Jesmo li u srednjoj školi? Da li si uznemirena zbog mojih ramena? – napisala je devojka u opisu videa.

Mlada pevačica kaže da se osećala uznemireno i da je zamalo zaplakala. Ona kaže da je bila obučena više nego pola aviona, a napolju je bilo toliko toplo, da svi su bili u majicama i šortsevima. Stjuardesa se navodno zauzela sa poštovanjem da joj pomogne, dodajući da je želela da je izbaci na kraju, a ne zna ni zbog čega.

Pratioci ove devojke bili su zgroženi postupanjem zaposlene radnice u avionu, a neki su se osvrnuli na to da određene aviokompanije imaju dres kod koji važi za zaposlene, ali ne i za javnost. Neki su samo primetili žensku ljubomoru.

Da je odeća prozirna bila bi nepoštovanje za javnost. Ova čipka ima platno iza sebe, ne vidim zašto je neprikladna. – bio je jedan od komentara na Jutjubu.

Postoji vreme i mesto kada se možete oblačiti ovako, ne u avionu. Samoopravdanje je danas kod mnogih postalo ludo. – primetio je drugi korisnik.

 

 

O ovom bizarnom događaju oglasila se i jedna žena koja je izbačena iz aviona takođe, zato što je stala devojci u odbranu. Melina Bobadilja je objavila na Tviteru neprijatno iskustvo iz aviona i navela kako je devojka bila maltretirala i osramoćena, a da se ona našla van aviona samo jer je želela da reši incident. 

Kada je ova žena pitala u čemu je problem službenica joj je odgovorila da je to „porodična firma i da neki ljudi to smatraju uvredljivim“, misleći na oblačenje devojke.

 

 

Nakon što im je ukazala kako je i drugi putnik imao majicu koja je možda uvredljiva, a ništa nije učinjeno zbog toga, Melina je izbačena iz aviona. U celoj novonastaloj situaciji morala je da interveniše čak i policija, a ona je na Tviteru to nazvala rasnim incidentom.        

 

                                 

 

Mnogi smatraju kako “Sautvest aviokompanija” zavodi stroga pravila u kodeksu oblačenja, dok sa druge strane nigde ne stavlja opšte smernice da li ste učinili prekršaj ili ne.

BONUS VIDEO: