in

Prošle godine nije imala sreće, ali sada je spremna kao zapeta puška

Prošle godine nije imala sreće, ali sada je spremna kao zapeta puška

Još jedno lice koje ćemo i ove godine ponovo moći da vidimo na Pesmi za Evroviziju je Ivona Pantelić, koja je publici poznata kao i sestričina našeg proslavljenog voditelja Dejana Pantelića.

Ona nam se prošle godine predstavila sa svojim singlom “Znam” sa kojim je osigurala svoje mesto u finalu. Kada je u pitanju numera “Znam” – imala je tu čast da joj naš poznati producent Darko Dimitrov radi aranžman za pesmu, dok je muziku i tekst pisala Ivona.

Ove godine se na Pesmi za Evroviziju publici predstavlja sa pesmom “U noćima”, koja je takođe njeno autorsko delo.

„Pesmu sam napisala spontano pre skoro dve godine u sred bela dana što inače nije slučaj jer sam najviše kreativno inspirisana noću, u tišini svoje sobe. Sigurna sam da ovaj zvuk nećete očekivati od mene, ali mislim da je Pesma za Evroviziju idealna za iznenađenja i prilika da upoznate još jedan deo mene – onaj deo mene koji dočekuje jutra na festivalima. Sa obzirom da imam prošlogodišnje iskustvo, imam drugačiji pristup ove godine i radujem se već dobro poznatoj ekipi od prošle godine, isto tako i novim poznanstvima i dobroj zabavi”, kaže Ivona za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Konstrakta otkrila da li će biti u žiriju u takmičenju za pesmu Evrovizije: Evo koga je podržala