in

PROGOVORIO POSLE 14 GODINA! Vanbračni sin Miroslava Ilića SVE IZNEO NA VIDELO: GADI MI SE!

Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

Devin Antonović, vanbračni sin pevača Miroslava Ilića, sada je progovorio o suđenju sa “slavujem iz Mrčajevaca”, na njegov susret s njim, ali i kroz šta prolazi zbog ročišta zbog kojih iz Amerike dolazi u Srbiju.

Nedavno je završeno suđenje u spornom procesu, a Devin ističe da mu se čitav taj spor – gadi.

– Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo.

– Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.

Kako kaže, nada se da će vrlo brzo stići i konačna sudska odluka.

– Nadam se da će brzo stići sudska odluka i još uvek sam ubeđen da će ipak na kraju pravda pobediti. U svakom slučaju, ako odluka ne bude onakva kakva bi trebalo da bude, postoji i opcija međunarodnog suda, gde, kako sam informisan, sve ide mnogo brže – kaže Devin i dodaje da oseća tugu i bes zbog majke koja je sve to preživljavala veoma teško.

– U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.

Devin ističe da mu je najteže palo to što njegov otac nije onakav kakvog ga je zamišljao.

– Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Zbog toga što mi je majka pričala pozitivno o Miroslavu i uvek je nalazila neko opravdanje za njega. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Na pitanje da li se ikada video sa Miroslavom, Devin odgovara:

– Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti – kaže on za 24sedam.

Devin kaže da je slušao pesme svoga oca kada je bio mali, a otkrio i koje je poesebno voleo.

– Slušao sam neke njegove pesme i kad sam imao tri ili četiri godine. Voleo sam da pevam “Lažu da vreme leči sve”. Dopada mi se pesma “Polomiću čaše od kristala”. Žalosno je što je Miroslav mnogo toga lepog promašio u životu. Da je bilo to što nije, sve bi bilo drugačije.

Obožava Srbiju, a kako je priznao, jedan period je čak imao i želju da otvori kliniku u Beogradu.

– Volim našu zemlju i narod. Čak sam imao želju da otvorim kliniku u Beogradu, međutim, vidite i sami koliko godina se sve postavlja na svoje mesto. Nadam se da će se ovaj loš zakon izmeniti, da će svemu ovome doći kraj i da ću moći opuštenije da dolazim – ispričao je Devin.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/24sedam)