in

Prodaje stanove na tri kontinenta, a do sada je ovoliko zaradila

Prodaje stanove na tri kontinenta, a do sada je ovoliko zaradila

Pevačica je posao sa nekretninama shvatila veoma ozbiljno.

Mediji su bili intrigirani biznisom Violete Viki Miljković koja sa svojim suprugom, muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom, prodaje stanove.

Odjeknula je vest da se krajem 2019. godine pevačica seli u elitno naselje Beograd na vodi. Tačnije, na ovoj lokaciji je kupila tri stana, gde je sama organizovala poslove koji se tiču enterijera, i tako joj je sinulo da bi svoju ideju mogla dobro da naplati.

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ta ideja joj se pojavila kada je situacija sa koronavirusom bila u jeku, pa su Taške i ona prionuli na posao.

“Taške i Viki su došli na ideju da otvore svoju agenciju koja bi se bavila prodajom nekretnina, ali i njihovim uređenjem. Kada je radila svoj stan, Viki je dosta salona obišla, ali su njene ideje i njen pečat stavljeni na sve od poda do plafona u stanu. Mnogo voli da radi na uređenju, pa su otvorili agenciju gde kupcima traže i nude stanove iz svoje ponude, a onda im prodaju sređene cakum-pakum,” rekao je ranije izvor za „Star“.

Plan je sproveden u delo, a javnost je počela da saznaje kakve to poduhvate Miljkovićeva ima sa ovim biznisom.

Otvorila je firmu u Beogradu, koja se bavi prodajom luksuznih nekretnina u Beogradu na vodi i drugim ekskluzivnim lokacijama u prestonici, kao i u Dubaiju. Nešto kasnije je obelodanjeno da im se biznis proširio na inostranstvo.

Svoja sedišta Viki ima i u Americi, tačnije u Čikagu, Floridi i na Karibima.

Viki Miljković Zvezde Granda
Viki Miljković Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kada je zarada u pitanju, list „Kurir“ je ranije pisao kako su Viki i Taške za manje od godinu dana od ovog biznisa zaradili tri miliona evra.

Navodilo se i da su otvorili još jednu firmu, i to u Istanbulu, gde su zaposlili dosta ljudi. Ove informacije Miljkovićeva je i potvrdila, ističući da im posao sjajno ide, kao i da sarađuju sa ljudima koji prodaju nekretnine u Antaliji, Alanji i Bodrumu.

Međutim, ovde nije kraj. Bivši direktor Granda Saša Popović počeo je da prodaje stanove u naselju Bežanijska kosa, a Viki je u ovom projektu u ulozi posrednika.

Saša Popović i Viki Miljković Foto:Z. K. Munja

Naime, pevačicina kompanija postala je ekskluzivni prodavac stanova na Bežanijskoj kosi. Kao što se može videti i na sajtu njene agencije, ona je oglasila prodaju 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking mesta.

Luksuzni kompleks se nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

Kako je potvrđeno, stanove u ovom kompleksu kupili su mladi reperi Mhajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući.

„Kupio sam penthaus i već razmišljam da li da uzmem i lokal. Mislim da je ovo jako dobra priča. Viki znam odavno, a Sašu sam danas upoznao. Jako je prizeman i pametan, čak imam osećaj kao da ga znam već dugo“, izjavio je ovom prilikom Vojaž.

BONUS VIDEO: Viki Miljković Intervju