in

Probala je da peva, glumila s Bjelom, a povezivali su je i sa prostitucijom

Probala je da peva, glumila s Bjelom, a povezivali su je i sa prostitucijom

Njen privatni život je pod lupom javnosti.

Medije je preplavila vest da je kontroverzna starleta poreklom iz Novog Sada, Nataša Šavija, brutalno pretučena, i to navodno od bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

Nataša je noćas oko 1.40 sati primljena u KC Vojvodina sa teškim povredama i prelomima kostiju lica, preneli su domaći mediji, a starleta je potvrdila ove informacije.

„Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi. Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko“, rekla je ona za Telegraf.

Nataša se na početku svoje karijere bavila pevanjem, ali u toj branši nije imala puno sreće. U međuvremenu, ona se pojavila u seriji „Folk“ tumačeći ulogu pevačice Mace, a u seriji joj je partner bio Dragan Bjelogrlić.

Nataša Šavija, Dragan Bjelogrlić Foto: Printscreen/TvPrva

Šira javnost je pre osam godina bliže saznala ko je Šavija, s obzirom na to da je ona ušla u rijaliti program „Parovi“.

Tokom boravka tamo, mediji su pisali o njenim aferama sa fudbalerima. Kako navodi Espreso, Šavija je sama davala povoda za takve priče, budući da je, kako prenosi Espreso, govorila o tome da je bila sa mnogim članovima fudbalske seniorske reprezentacacije, a pisalo se kako su navodno u pitanju Zoran Tošić, Miralem Sulejmani i Adem Ljajić.

Mediji su Natašu Šaviju 2022. godine povezivali sa elitnom prostitucijom. Naime, pisalo se i kako je starleta uhapšena, ali je, između ostalog, njen advokat ove navode oštro demantovao.

„Kao advokat Nataše Šavije želim da demantujem da je ista uhapšena, naime Nataša Šavija je malopre bila kod mene u kancelariji, jer je u jednim novinama pročitala da je uhapšena, a u drugim da se nalazi u bekstvu. Navedeno je neistina, kao i vest da se Nataša nalazi na nekom ‘spisku’ za hapšenje“, rekao je Natašin advokat, preneli su domaći mediji.

Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO „Ljudi me gledaju kao da sam gola“: Luna o neprijatnostima na ulici