in

Princeza od Velsa nije ni slutila šta joj se sprema (FOTO)

Princeza od Velsa nije ni slutila šta joj se sprema (FOTO)

Poznato je da kralj Čarls III prilično voli i poštuje svoju snajku Kejt Midlton te da imaju vrlo korektan i skladan odnos. Početkom januara ona je proslavila 40. rođendan, a tim povodom društvene mreže preplavili su snimci o prethodnim slavljima princeze od Velsa. Jedan je posebno privukao pažnju. Reč je o ukazanoj časti koju joj je upriličio kralj Čarls III. I dok mnogi misle kako je buduća kraljica Engleske imala priliku da dobije neki nakit od dragog kamenja i slično, kralj Čarls III je ovog puta odlučio da ode korak dalje i bude inventivniji. 

Poklon koji je princeza od Velsa dobila je toliko specijalan da ga je u kraljevskoj porodici dobilo svega 3 člana ikada, a verovatno da neće uskoro dobiti ni neko drugi. 

Foto: Shutterstock

Poznato je da kejt ima odličan odnos sa svojim svekrom

 

Kao posebnu čast za Kejt, u 13 časova popodne oglasila su se zvona na Vestministerskoj opatiji. Ovo se ranije desilo u čast kralja Čarlsa, Kamile Parker i princa Vilijama. To je veoma poseban znak za starije članove kraljevske porodice. 

– Ona zaslužuje sve-

– Ona to zaslužuje i ona je buduća kraljica Engleske –

– Mislim da je to predivno-

 

 

– Volim Kejt, drago mi je da je imala tu čast –

– Čekaj da Hari čuje za ovo – komentarisali su korisnici mreže.

Ove godine kralj Čarls i kraljica Kamila su čestitali su Kejt rođendan putem Tvitera i Instagrama objavivši njenu fotografiju dok prima buket cveća u jednoj poseti Velsu od dvogodišnje devojčice Šarlot Banting obučene u tradicionalnu velšku nošnju. Kejt je čestitke dobila od vojnih grupa i dobrotvornih organizacija kao i od časopisa Vog. 

 

Tanjug/AP

Kejt Midlton

 

U decembru 2022. godine kralj Čarls je princezu od Velsa imenovao za počasnog pukovnika Irske garde, a puk britanske vojske objavio je fotografije njenih ranijih poseta. 

 

 

BONUS VIDEO: