in

Princ Hari šokirao tvrdnjama o svom detinjstvu

Princ Hari šokirao tvrdnjama o svom detinjstvu

Detalji autobiografije ne prestaju da privlače pažnju.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, podigli su veliku prašinu kada su krajem 2019. godine objavili da napuštaju kraljevsku porodicu i sele se u Kanadu.

Od tada ne prestaju da intrigiraju javnost, a danas sa svoje dvoje dece žive u Kaliforniji, a odnosi sa Harijevom porodicom su im prilično zategnuti, mada britanska kraljevska porodica izbegava da daje izjave na ovu temu.

Naročiti skandal izazvala je Harijeva autobiografija pod nazivom „Rezerva“ u kojoj je otkrio brojne nepoznate detalje iz života na dvoru, odnosu sa ostalim članovima porodice, ali i svom detinjstvu.

Knjiga princ Hari Foto:Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

Kako je naveo u jednom deu knjige, rođen je „u slučaju da se Vilijamu nešto desi“.

„Došao sam na svet u slučaju da se Viliju nešto desi. Moja misija je da pružim podršku, zabavu, skrećem pažnju i, po potrebi, obezbedim rezervni deo. Bubreg, možda. Transfuziju krvi. Koštanu srž. Sve ovo mi je bilo jasno stavljano do znanja od mog rođenja“, napisao je Hari, između ostalog.

Svakodnevno isplivavaju novi detalji iz njegove knjige, koji bacaju potpuno novo svetlo na kraljevsku porodicu, a da li će se, ipak, u narednom periodu Harijeva porodica oglašavati ovim povodom – ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: Princ Vilijam i Kejt Midlton gledaju Đokovića