in

PRINC HARI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O SVOM BRATU! Posle ovoga više ništa neće biti isto!

PRINC HARI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O SVOM BRATU! Posle ovoga više ništa neće biti isto!

Još se nije stišala bura oko informacija koje su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izneli u svom dokumentarcu, a već je usledio njihov novi udar na britansku kraljevsku porodicu.

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kao da se svakodnevno trude da otkrivaju tajne kraljevske porodice

Serijal ispovesti princa Harija već danima puni medijske stupce i unosi nemir na britanski dvor. Nakon što je javno udario na celu svoju porodicu, rešio je da nimalo ne poštedi brata Vilijama. 

Naime, princ Hari u novoj epizodi dokumentarca, koji se emituje na Netfliksu, tvrdi da je palata bila spremna da laže kako bi zaštitila njegovog brata Vilijama. S druge strane, istakao je da ljudi “nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi zaštitili njega i njegovu suprugu Megan”. 

Netflix

Hari ne krije da je Dvor imao drugačiji odnos prema njegovom bratu Vilijamu

Bili su voljni da lažu da bi zaštitili mog brata. Nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi nas zaštitili – poručio je kontroverzni kraljević.

Trejler nove epizode počinje tako što prikazuje snimak Harija i Megan sa jedne svečanosti u Bakingemskoj palati, pri čemu Hari kaže:

Tanjug/AP

Nakon venčanja princa Harija i Megan Markl na površinu su počeli da izlaze detalji njihovih loših odnosa  

Pitam se šta bi nam se desilo da nismo izašli kada jesmo – govori Hari, očigledno aludirajući na to koliko im je na pomenutom događaju bilo teško podnošljivo. 

Megan je na to dodala:

Naše obezbeđenje je povučeno. Svi na svetu su znali gde smo – poručila je ona revoltirano.

Usledio je Harijev odgovor dramatičnog tona.   

Rekao sam da moramo da idemo odavde – istakao je on. 

Tvrdnje princa Harija pojavile su se u trejleru za sledeći deo serije koja se bavi životom mladog para od trenutka kada su se upoznali do danas. Pojavila se pod nazivom “Hari i Megan”, a najnovija epizoda će se emitovati u četvrtak (15. decembra).

BONUS VIDEO: