in

Prijavite se za novu sezonu kviza

Prijavite se za novu sezonu kviza

Prijave za novu sezonu najpopularnijeg kviza na svetu „Želite li da postanete milioner“ su otvorene!

Prošle jeseni Milioner se vratio na male ekrane, nakon deset godina pauze, i to ekskluzivno na TV Nova, a u sezoni pred nama takmičari će imati novu priliku da testiraju svoje znanje u vrućoj stolici i pokušaju da osvoje do 5.000.000 dinara.

Ukoliko želite da budete jedan od njih, prijavite se za novu sezonu OVDE.

Domaćin emisije ostaje čuveni Ivan Zeljković Zeka, a pravila kviza ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u vruću stolicu ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja, kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione, na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: „pola-pola“, „pozovi prijatelja“ i „zamena pitanja“. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Kviz „Želite li da postanete Milioner“ poreklom je iz Velike Britanije i emituje se u više od 120 zemalja. Na britanskoj televiziji ITV se prikazuje još od 1998. godine, što najbolje govori o njegovoj popularnosti uprkos velikoj konkurenciji među drugim emisijama tog tipa.

Tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji, niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos. Da li ćete baš vi uspeti u tome? Prijavite se za novu sezonu i otkrijte!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Takmičarka iz Milionera pozvala prijatelja zbog ovog pitanja