in

Pričalo se da je zbog nje održao koncert u Novom Sadu

Pričalo se da je zbog nje održao koncert u Novom Sadu

Ni on nije mogao da joj odoli.

Poznati italijanski muzičar Eros Ramacoti godinama lomi ženska srca.

Eros Ramacoti i Mišel Hunciker Eros Ramazzotti Michelle Hunziker

Miljenik lepšeg pola, iza sebe ima dva braka, ali i vezu sa jednom poznatom Srpkinjom. Nakon što je njegov prvi brak propraćen uz mnogo kontroverzi, muzičar je sreću pronašao pored manekenke Nine Seničar.

Poznati par je romansu započeo 2006. godine, a spekulisalo se da je iste godine zbog Nine napravio koncert u Novom Sadu.

Iako nisu želeli da se eksponiraju, lepa Novosađanka jednom prilikom govorila o njihovoj vezi.

Nina Seničar Foto:EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

„Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka“, rekla je Nina za Gloriju.

Nakon raskida sa Ninom, Eros je 2009. godine otpočeo vezu sa Italijankom Marikom Pelegrineli, a sa kojom je u braku dobio ćerku Rafaelu i sina Gabrija.

Međutim, ni ovaj brak nije potrajao, te su se 2016. godine razveli.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit