in

Prevario je u kući sa 14 žena, ona tamo odlučila da snimi spot, a onda skroz gola otplesala u njegovom odelu VIDEO

Prevario je u kući sa 14 žena, ona tamo odlučila da snimi spot, a onda skroz gola otplesala u njegovom odelu VIDEO

Majli Sajrus nedavno je objavila svoj novi singl “Flowers” koji se čak našao i u vrhu srpske trending liste na Jutjubu. Pesmu je objavila na rođendan svog bivšeg muža, a fanovi su zakopali duplje i otkrili još pikanterija ove osvetničke numere.

Fanovi na internetu tvrde da je spot za pesmu snimljen u kući u kojoj ju je Lijam Hemsvort, njen bivši suprug, navodno prevario 14 puta – sa različitim ženama.

Majli Sajrus se do sada nije oglašavala o glasinama koje kruže, a za sada nije ni njen bivši.

Međutim, spot ima još jedan „osvetnički manir“. Na samom kraju, Majli Sajrus pleše potpuno gola, dok preko sebe ima njegovo odelo koje je nosio na jednoj od dodela nagrada zajedno sa njom.

Radi se o premijeri filma „Avengers“ iz 2019. godine, u kojoj on ima jednu od glavnih uloga. Tada su zajedno došli na crveni tepih, ona ga je liznula po vratu, a on ju je opomenuo da se „ponaša“.

„Flowers“ govori o Majlinom prevazilaženju raskida, a iako ni u jednom momentu ne pominje Lijama, sama činjenica da je pesma objavljena na njegov 33. rođendan podgrejala je ovu priču.

Sajrusova i Hemsvort su zajedno proveli punih deset godina. Upoznali su se kada je ona imala svega 16 godina, na snimanju filma „The Last Song“. Nekoliko puta su raskidali i mirili se, a onda su se na iznenađenje mnogih venčali 2018. godine.

Brak nije potrajao, pa su se nakon manje od godinu dana razveli, i to na Lijamov zahtev.

Nakon toga, pevačica je bila u nekoliko kraćih veza, a vrlo javno je govorila i o svojoj biseksualnosti, pa nije krila ni romantični odnos sa blogerkom Kejtlin Karter.

Da je njen novi singl posvećen bivšem suprugu mnogi tumače i zbog reči pesme.

Naime, Lijam joj je svojevremeno posvetio numeru Bruna Marsa „When I Was Your Man“, a reči pesme „Flowers“ su direktan odgovor na nju.

Mars u svom hitu iz 2012. godine peva o tome kako je trebalo da svojoj izgubljenoj ljubavi kupuje cveće, da je češće drži za ruku i vodi na žurke.

Majlin odgovor: sve to mogu i sama, ali bolje.

„Mogu sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu da idem da igram sama, mogu da se držim za ruku“, deo je refrena nove pesme koja je jasna aluzija na Marsovu numeru, kao i na propali brak sa Hemsvortom.