in

PREPOZNAJETE LI POZNATU PEVAČICU? Danas je ZVEZDA, kao anonimna je karijeru započela sa 16 godina! (FOTO)

Nikolina Kovač, Foto: Youtube printscreen

Fotografija Nikoline Kovač koja je nastala kada je pevačica imala svega 16 godina, dokaz je njene prirodne lepote, koja je čak i u tim ranim godinama bila i te kako uočljiva.

Popularna pevačica Nikolina Kovač, na veliku scenu i pred reflektore zakoračila je kao tinejdžerka, a svojim prvim nastupom pobrala je simpatije publike i žirija u šouu “Zvezde granda”.

Iako je imala, kako je rekla, 20 kilograma viška u to vreme, bila je zapažena od strane publike, sudeći da joj je glas bio božanstven, a bila je i da na drugoj godini srednje Muzičke škole, odsek solo pevanje. Upravo to, izdvojilo ju je od mnogih kandidata, te danas ima uspešnju karijeru.

Takođe, ona je rekla, da joj je njena prva audicija u dobrom sećanju, te da je čak iz Sarajeva doputovala u Šabac kako bi učestvovala u takmičenju.

– Kako je ovo slatko. Ja sam na prvoj audiciji bila dete, bila sam preplašena. Došla sam iz Sarajeva u Šabac, jer u tom periodu nije bilo audicija po Bosni i Hercegovini. Imala sam 16 godina, 20 kilograma više i bukvalno sam iz svoje sobe došla na scenu “Granda” – ispričala je Nikolina za “Grand Online” .

Nikolina Kovač
foto: Printscreen Instagram

Danas, Nikolina je sazrela pa se samim tim i promenila, ali je njena prirodna lepota, bez obzira na kilograme kojih je sada manje, ostala ista.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)