in

Preminuo Džordž Gilbi

Džordž Gilbi, Foto: Profimedia

Bivša zvezda Guglboksa i Velikog brata Džordž Gilbi, iznenada je preminuo u 40. godini života, nakon nesreće na poslu.

Gilbi je u Velikom bratu ostvario veliki uspeh. On je u ovom rijalitiju stigao čak do finala. Godine 2013. proslavio u drugoj seriji Guglboksa zajedno sa svojom majkom i Lindom Mekgari i ocem Pitom.

Samo 3 godine ranije porodica Gilbi susrela se sa tragičnim gubitkom kada je nakon borbe sa karcinomom preminuo upravo Džordžev otac Pit.

– Srce mi se slama, ali Džordž Gilbi…. Zaista ćeš mi nedostajati prijatelju. Uvek sam osvetljavao sobu, brinuo o drugima i uspomene koje smo napravili čuvaću zauvek brate. Od CBB-a do razgovora sa tobom prošle nedelje, veoma ćeš mi nedostajati… Ma boiii! Volim te GG – napisao je on.

Pet godina nakon što se pojavio na CBB-u, Džordž je osuđen na tri godine zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju. On je uhapšen nakon što je osoblje benzinske pumpe namirisalo alkohol. Nakon hapšenja, na sudu je priznao da je vozio u alkoholisanom stanju.

Pre samo četiri dana, Džordž je objavio na Fejsbuku da je uplatio članarinu za teretanu, te podelio fotografiju na kojoj se znoji posle treninga. On je sa svojom publikom podelio da je odlučio da napravi veliki korak i promeni svoje životne navike.

Bonus video:


01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas/MailOniline Prenela: I.R.)