in

Preminula Džesika Voli

Preminula Džesika Voli

Džesika Voli, Foto: Screenshot/Twitter/whatsnewtoday

Džesika Voli kolabirala je juče na poslu i preminula na licu mesta. Prijatelji i kolege su u potpunom šoku. Ova devojka imala je 25 godina. Poznata je kao bivša misica, a nakon učešća na takmičenju lepote posvetila se novom poslu.

Bivša misica i zaljubljenik u konjički sport radila je kao menadžer u konjušnici “Manor House” u vlasništvu bivše zvezde Liverpula Majkla Ovena.Oven i njegovo osoblje slomljeni su zbog smrti Džesike Voli koja se, prema rečima svedoka, onesvestila na poslu.

– Tako mlade godine, bez zdravstvenih problema. Život je zaista prekratak jer zapravo nikada ne znamo koliko imamo vremena. U mislima sam sa njenom porodicom i prijateljima – napisala je na Fejsbuku prijateljica Džesika Mejr.

Džesika Voli
foto: Screenshot/Twitter/whatsnewtoday

Ekipa Hitne pomoći je juče ujutru oko sedam sati i 30 minuta stigla u”Manor House Stables”. Ubrzo su konstantovali da je Džesika Voli preminula.

– Poziv smo primili jutros u sedam časova i 26 minuta. Ne mogu da kažem više detalja – rekao je član medicinske ekipe.

Policija je saopštila da se smrt ne tretira kao sumnjiva i da su obavešteni Džesikini najbliži rođaci.

– Sa dubokom tugom moramo da vas obavestimo da je veoma cenjeni član našeg tima jutros preminuo na poslu. Porodica je obaveštena i porodica i tim “Manor House” mole za privatnost u ovom trenutku – navodi se u saopštenju.

Džesika Voli radila je i za šeika Hamdana bin Rašida Al Maktouma iz Dubaija koji poseduje štale sa čistokrvnim konjima. Pre četiri godine predstavljala je Britaniju na izboru Miss Tourism Universe u Bejrutu gde se plasirala u top 10 takmičarki, piše Dejli mejl.

Bonus video:

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Alo)