in

Predsednik SEMUS dobio prestižnu nagradu

Predsednik SEMUS dobio prestižnu nagradu

Povodom 120 godina postojanja Saveza samostalnih sindikata Srbije danas je održana svečana akademija, gde je prestižnu nagradu dobio predsednik SEMUS Dragiša Golubović Golub.

Dragiši Goluboviću Golubu, predsedniku Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije uručeno najviše Priznanje Saveza samostalnih sindikata Srbije – „27. april“, povodom Dana Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Foto: SEMUS

Goluboviću je nagrada uručena za višedecenijske izuzetne rezultate u afirmisanju uloge Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Foto: SEMUS

SEMUS, u saradnji sa RTS, organizovao je ovogodišnji Sabor narodne muzike 2023. Nakon jučerašnjeg otvaranja 5. izdanja Sabora narodne muzike Srbije 2023. godine, danas će se održati drugo polufinale. Večeras će se predstaviti još 16 takmičara, od kojih će osam proći u finale. Petočlani Stručni žiri Sabora narodne muzike Srbije 2023 će i večeras selektovati osam najboljih kompozicija, te će se ukupno 16 finalista u četvrtak uveče od 21 čas nadmetati za prestižne nagrade festivala.

Podsetimo, u  septembru 2022. godine, nakon još jednog petogodišnjeg mandata, Dragiša Golubović je na Izbornoj skupštini SEMUS-a, jednoglasno izabran da vodi SEMUS u narednih pet godina. Kako su tada ispred saveza istakli, dosadašnje aktivnosti i rad, kao i predlozi iz svih udruženja u okviru SEMUS-a da i u buduće predvodi ovo udruženja, samo su bili potvrda njegovog izvanrednog rada i predstavljanja organizacije proteklih godina.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić otkrila da li postoji sukob između Zorice Brunclik i Ane Bekute