in

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VODITELJKA, IŠLA GOLIŠAVA U RIJALITIJU! Radila za ŠANKOM, a onda upoznala OVOG VATERPOLISTU

Foto: Printscreen Instagram/antonijablace

Antoniju Blaće, pre nego što je postala voditeljka, gledaoci su imali priliku da vide kao rijaliti učesnicu koja nije marila za kamere, te je naga bila svako malo u kadru.

Jednom prilikom je izjavila da je čak i pre “zanimanja” rijaliti učesnice skupljala čaše na partiju kada je otvarana televizija na kojoj je radila. Ona je tom prilikom istakla koliko je život zapravo nepredvidiv.

– Na prvom partiju ikada, parti koji je obeležio pokretanje kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat “Velikog brata”, a još manje kao voditeljka ili producentkinja. Radila sam najvažniji posao te večeri – skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti. Gledala sam iza šanka tadašnje velike zvezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici. Tek sam se par meseci posle toga prijavila za BB. Posle su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je neko odustao. Tako da ako vam iko ikada kaže – ma nemoguće. E, moguće je! – napisala je voditeljka na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Antonija Blaće u Hrvatskoj je bila veoma popularna posle učešća u rijalitiju 2003. godine te su je šest godina kasnije angažovali da vodi pomenuti šou. Tako se našla na sceni, ponovo ispred kamera, ali u potpuno drugačijoj ulozi.

2015. godine vodila je isti šou i u Srbiji, a bila je i domaćica šou programa “X Faktor” u našoj zemlji, koji je vodila zajedno sa glumcem Aleksandrom Radojičićem.

Publika je zavolela a Antonija je pričala o svemu, čak i o zabranjenim temama. Šašava, nasmejana, luckasta i uvek dobro raspoložena voditeljka je osvojila srce vaterpoliste Hrvoja Brlečića koji je takođe te 2015. godine dolazio sa njom u Beograd.

Izgovorila mu je sudbonosno “da” i preselila se na neko vreme u Italiju zbog njegovog poslovnog angažmana.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)