in

Pravilo u braku Blejke Lajvli i Rajana Rejnoldsa

Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsom, a kog se pridržavaju od samog početka njihove veze i za koje veruju da je ključ njihovog trajanja i stabilnog odnosa.

Dok je razgovarala sa prijateljicom Amber Tamblin u emisiji “Further Ado“, Blejk Lajvli je otkrila da su se ona i Rajan dogovorili da nikada ne rade u isto vreme kako bi mogli da posvete pažnju svom privatnom životu i da uvek budu zajedno, bez obzira na lokaciju na kojoj su angažovani.

Ovo pravilo, kako je istakla, omogućilo im je da uvek daju prioritet svojoj vezi.

Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsom
Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsomfoto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Iako je priznala da je ponekad bilo teško održavati ovo pravilo, lepa glumica je naglasila da je za to potreban trudi balans. Posebno je istakla izazove koje je imala tokom snimanja serije “Tračara”, gde je raspored snimanja bio veoma zahtevan.

Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsom
Blejk Lajvli je otkrila važno pravilo koje je postavila u braku sa suprugom Rajanom Rejnoldsomfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Par, koji ima četvoro dece, ranije je govorio o važnosti svoje veze. Rajan je 2019. godine za magazin “People” izjavio da njih dvoje ne snimaju filmove istovremeno kako bi održali stabilnost u porodici. Bez obzira na to gde se nalazili, istakli su da su zajedno kao celina i da to funkcioniše sjajno za njihovu porodicu.

Ova otvorena komunikacija i postavljanje jasnih granica u profesionalnom životu su doprineli dugovečnosti i sreći njihovog braka, što je primer za mnoge druge parove u industriji zabave.

Bonus video:


05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Tanja Sretenović/prenela:B.S.)