in

Poznati kompozitor pustio u etar snimak neobjavljene pesme Dijamanti benda

Poznati kompozitor pustio u etar snimak neobjavljene pesme Dijamanti benda

Poslednjih godina bendovima se sve manje pridaje značaj, posebno otkako su na muzičku scenu došli mladi moderni izvođači.

Malo je sastava koji drže medijsku pažnju i koji su traženi na terenu.

Među njima su Dijamanti bend, uspešan sastav, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju. Tek što su objavili numeru „Na prvu“, oni su već pripremili novu „Strano telo“.

Kompozitor Bane Opačić danas je na svom Instagramu objavio deo pesme u pratnji klavira, a snimak je za kratko vreme postao viralan. Snimanje spota planirano je ove nedelje, te će sledeći ovaj novi projekat ugledati svoj deo dana.

„Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati i tako će uvek biti s naše strane. Nismo preusmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug“, rekao je šef benda i klavijaturista Dejan Jalić, pa dodao koliko ih košta taj užitak.

„Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvala Bogu, možemo to da priuštimo, pa se tako nadamo i albumu u neko skorije vreme“, pohvalio se klavijaturista.

BONUS VIDEO Članovi Dijamanti benda o odnosima između članova