in

Poznati glumac otkrio da se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU!

Stenili Tuči, Foto: Profimedia

Tuči je ispričao da je tumor bio prevelik da bi se operisao, te da je bio prinuđen da prolazi kroz icrpcljujuće tretmane hemoterapije i radijacije. To mu je teško palo, pre svega jer se prisećao stresnih iskustava njegove pokojne supruge Kejt koja je 2009. u 47. godini umrla od raka dojke.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

“Bio je prevelik za operaciju, pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i godinama sam je gledao kako prolazi kroz te tretmane. Bilo je užasavajuće”, ispričao je za magazin “Vera”.

Tuči je tri godine skrivao od javnosti svoju bolest Foto:Profimedia

“Zbog raka se istovremeno plašiš i više i manje. Osećam se puno starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i učinim različite stvari”, dodao je.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Proslavljeni 60-godišnjak istakao je da je trenutno rak u remisiji i da su šanse da se ponovo vrati veoma male. Ipak, bilo je ovo traumatično iskustvo kako za njega samog, tako i za celu porodicu.

Srećom rak je u remisiji.

“Deca su bila divna, ali bilo je to toliko teško za njih. Šest meseci su me hranili na slamčicu. Jedva sam uspeo da odem na maturu mojih blizanaca”, zaključio je Tuči.

(Espreso)