in

Poznata faca se čak KRIO kod nje u STANU!

Foto: Printscreen Youtube

Autor je poznatih pesama za Željka Joksimovića, Bojana Marovića, Mikija Perića, Romanu, Maju Nikolić, Andrijanu Božović, Koktel bend i druge.

Važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima. Prvu pesmu je objavila 1986. godine dok je još uvek bila u srednjoj školi.

Osim što se bavi pevanjem, prepoznata je i kao kompozitor i tekstopisac. Na televiziji se prvi put pojavila 1992. godine i odmah ukrala srca publike.

Ona je i uspešan kompozitor i tekstopisac, a 2006. godine osnovala je i dečji hor “Čarolija”.

Umetnički je direktor i autor dečjeg muzičkog festivala Čarolija. Od 2009. je član upravnog odbora Beogradskog džez festivala a od 2010. je član i Artimedia srednje umetničke škole.

Da,da. To je Leontina, a malo ko zna ovu priču iz njene prošlosti.

Poznata kantautorka Leontina Vukomanović pre više od dve decenije napisala je jednu od najlepših pop balada na ovim prostorima.

Reč je o numeri “Anđeo” koju je snimio Boris Režak.

Boris Režak
foto: youtube/printscreen

Međutim, ovu pesmu trebalo je da snimi voditelj Boško Jakovljević, o čemu je Leontina pričala u jednom od izdanja “Pinkovih zvezdica”.

– Ovu pesmu sam komponovala davne 1999. godine i bila je komponovana za jednog mladića tada. Tačnije, Bošku Jakovljeviću! Terala sam ga da peva, ali nisam uspela. Takva je bila sudbina ove pesme. Držala sam je kao nešto svoje lično. Mi smo proveli neke divne trenutke te 1999. godine. To je bila jako turbulentna godina. Neko vreme se krio kod mene u stanu – ispričala je svojevremeno Leontina.

Bonus video:

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE… Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)