in

Povređena žena na nastupu

Povređena žena na nastupu

Foto: Print Screen Youtube/NostalgicRock Videos

Pevač grupe “Guns N’ Roses” Eksl Rouz (60) na poslednjem koncertu povredio je obožavateljku Rebeku Hou nakon što je u publiku, kao što inače radi, bacio mikrofon.

Iako se do sada nikada nije dogodila nezgoda, a bacanje mikrofona je postala njegova rutina, ovaj put je uspeo da pogodi nesrećnu ženu u lice.

Eksl je u utorak nastupao s bendom na “Adelaide Oval” sportskom terenu u Australiji, gde je nažalost, njegov zaštitni znak povredio jednu od posetiteljki koncerta.

Nakon incidenta, Rebeka je ostala u modricama ispod očiju, a imala je nekoliko posekotina i na nosu.

– Eksl se poklonio posle izvedene pesme i bacio mikrofon u publiku, a on je pogodio mene u lice – rekla je Hou.

Pevač se oglasio na Tviteru i izvinio povređenoj ženi, uz obrazloženje da je sve slučajnost i da mu nije bila namera da povredi bilo koga.

– Ako je to istina, očigledno ne želimo da neko nastrada … na bilo kojem našem nastupu, bilo gde. Bacajući mikrofon na kraju naših nastupa preko 30 godina, oduvek smo osećali da je to poznati deo samog kraja našeg nastupa, koji su obožavatelji priželjkivali i bili su svesni da imaju priliku da uhvate mikrofon. U interesu javne bezbednosti ćemo se odsad suzdržavati od bacanja mikrofona ili bilo čega prema obožavateljima tokom naših nastupa – napisao je Rouz na Tviteru.

Eksl je rekao da su neki ljudi nastojali da “uokvire svoje izveštavanje’ o incidentu u negativnom i neodgovornom svetlu”, za šta je napisao da ne može biti veća laž.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)