in

Potvrdio je i da ljubav s koleginicom još cveta

Potvrdio je i da ljubav s koleginicom još cveta

Goran Navojec podržao je svoju partnerku Mariju Škaričić na premijeri njenog novog filma “Tragovi”.

Glumci Goran Navojec (52) i Marija Škaričić (45) jedan su od najtajanstvenijih poznatih parova i nemamo često priliku da ih vidimo zajedno u javnosti.

Ipak, Goran nije mogao da propusti premijeru filma „Tragovi“, u kojem Marija ima glavnu ulogu. Iako tamo nisu pozirali zajedno, pokazali su da su jedno drugom najveća podrška u karijeri.

Navojec je plenio pažnju i svojom figurom jer u poslednje vreme ne prestaje da iznenađuje transformacijom i svaki put kad se negde pojavi, izgleda sve mršavije.

Goran Navojec Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Inače, Goran i Marija su u dugogodišnjoj vezi, ali svoju privatnost uspešno čuvaju, pa se malo zna o njihovim planovima. Goran je jednom prilikom za IN magazin priznao što misli o braku.

„Nekim ljudima to nešto znači… Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno da, a srećni su, dok ima ljudi koji jesu, pa su se razišli. Bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav verujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju“, komentarisao je glumac, iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura, piše Dnevnik.hr.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji