in

Postavila USLOVE koje Popović mora da ispuni!

Viki Miljković, Foto: Premijera/printscreen

Viki Miljković imala je sastanak sa Sašom Popovićem povodom nove sezone Zvezde Granda. Kako se u medijima saznaje, pevačica želi da i dalje bude deo žirija, ali sada pod novim uslovima.

Viki Miljković
foto: Instagram printscreen

– Viki i Saša su se našli na ručku i porazgovarali o novoj sezoni Zvezde Granda. On joj je saopštio koncept koji je osmislio i šta ih sve očekuje od oktobra, ali ga je Viki iznenadila kada mu je saopštila da ostaje u žiriju, ali pod nekoliko uslova. Naime, ona mu je rekla da ne želi više da se bilo ko sprda na njen račun i da očekuje od Popovića da reaguje kada vidi da neko iz žirija preteruje sa komentarima na njen račun. Napomenula mu je da ona ume da se brani, ali da je uvek birala način i reči kako će dato uradi. Isto tako mu je zamerila što je on skoro svaki put prekidao ili požurivao kada je nekog komentarisala. Rekla mu je da to više neće da dozvoli i da očekuje da bude ravnopravan prema svima. Popović se branio da je ona sve pogrešno shvatila, i da će da uzme u obzir sve što mu je zamerila – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

– Viki je takođe predočila Saši da će se sada malo drugačije i ona postaviti prema kandidatima, i da će od samog početka biti stroža i oštrija. Tada se Popović našalio sa njom i rekao joj da postaje kao Bosanac – kaže dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, jedan od članova žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju na Balkanu će biti folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Scandal)