in

POSTAJE DIREKTORKA SA 3 GODINE?! Ćerka NAJZGODNIJE BILIONERKE uplivala u BIZNIS VODE, sprema se nešto VELIKO!

Foto: Printscreen Instagram

Stormi Vebster, trogodišnja ćerka najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener (23), već je uplovila u biznis vode. Naime, iako je najpoznatiji rijaliti na svetu “U korak sa Kardašijanovima” završen, Kajli ima Jutjub seriju pod imenom „Inside Kylie Jenner“, u kojoj detalje iz života i dalje deli sa fanovima.

Upravo u jednoj od tih epizoda istakla je da će njena naslednica pokrenuti sopstveni brend.

– Ona zapravo uskoro pokreće mali, tajni brend na kojem radimo već neko vreme – rekla je Kajli.

Kajli Džener, Stormi
foto: Printscreen Instagram

No, već su glasne priče da će se brend zvati “Kylie Baby” i da je reč o kozmetičkim proizvodima za najmlađe. Instagram profil sa ovim imenom već je otvoren, ali na njemu nema nijedne objave.Ipak, to nije sprečilo skoro 800.000 ljudi da ga zaprati.

Malena Stormi će, kako se spekuliše, biti vodeće lice novog brenda, te su već krenuli komentari da će trogodišnja devojčica zauzeti direktorsko mesto.

Kajli Džener
foto: Instagram printscreen

– Mala direktorka, pa ovo je carski”, “Mama je lepo mislila na nju, dala ćerki fotelju s tri godine, imaće gde da sedne i da nastavi posao kad poraste”, “Možete da se sprdate koliko hoćete, devojka je napravila imperiju, ima šta da ostavi tom detetu”, “Stormi direktorka, hit – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Osim toga, Kajli je u novom videu možda potvrdila da je to taj brend.

– Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od Kylie Baby. Mogla bih da objavim sliku na Instagramu i najavim Kylie Baby – rekla je.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)