in

Poslednji dani Metjua Perija

Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Očuh Metjua Perija gostovao je juče u podkastu “Making Space” gde je u razgovoru sa voditeljkom Hodom Kotb govorio o pokojnom glumcu koji je umro 28. oktobra 2023, u 54. godini. Pronađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Toksikološka analiza pokazala je da je uzrok smrti akutno dejstvo ketamina i utapanje.

Kit Morison izjavio je da svakog dana oseća “prisustvo” glumca Metjua Perija. O tuzi koju je izazvala tragedija rekao je sledeće: “Sa nama je svaki dan, sve vreme, a postoji i neki novi aspekt koji ti napada mozak. Nije lako”.

Otkrio je i da je glumac Metju Peri pred smrt bio sa svojom majkom bliži nego ikada pre. “Stalno su razmenjivali poruke, bile su to stvari koje većina sredovečnih muškaraca ne deli sa svojim majkama”.

Rekao je da je pokušao da podrži Perija “što je više moguće” tokom godina, bez obzira na to koliko je situacija postala izazovna. “To je životni vrtlog, uključiti se u program koji je bio uspešan, boriti se protiv zavisnosti koja je bila tako zarazna, koja ga je tako teško pratila”. Napomenuo je da je Metju shvatio da mu je pomoć potrebna.

“Ali kao što je sam rekao, to se samo nastavilo. Bila je to teška stvar, velika, užasna stvar”, istakao je Morison koji se 1981. oženio majkom Metjua Perija Suzan.

Glumac je u aprilu prošle godine rekao da mu je pomoglo pisanje memaora “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”.

“Bio je srećan, rekao je to, a to nije dugo govorio, to je bio izvor utehe, ali nije dobio šansu da pokaže najbolju verziju sebe i to nije pošteno”, piše latimes.com.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)